| boikov | Дата: Понедельник, 23.03.2020, 15:46 | Сообщение # 1 |
 Генерал-майор
Статус: Оффлайн
| Кращі пісні української естради ХХ століття (2 CD) (2006) (320 kbps)

Исполнитель: VA Альбом: Кращі пісні української естради ХХ століття (2 CD) Год выпуска: 2006 Стиль: Retro Формат: mp3 Качество: 320 kbps Размер архива: 389,3 MB
Содержание:
CD-1:
01. ВІА «Смерічка» - Червона рута 02. Надія Пащенко, Ніна Злобіна - Зелен клен 03. Олександр Скачко - Очі волошкові 04. Жіночий вок. квартет "Мрія" - Не топчіть конвалій 05. Андрій Кондратюк - Марічка 06. Алла Кудлай - Гуцулка Ксеня 07. Олександр Таранець - Прилетіла ластівка 08. Лідія Відаш - Я піду в далекі гори 09. ВІА «Смерічка» - Гай, зелений гай 10. Тріо «Маренич» - Тиша навкруги 11. Дмитро Гнатюк - Черемшина 12. Дует «Писанка» - Балада про дві скрипки 13. Микола Кондратюк - Цвітуть осінні тихі небеса 14. Костянтин Силантьєв - Верховино, мати моя 15. Людмила Маковецька, Олександр Трофимчук - Київський вальс 16. Л. Чайковська - Намалюй мені ніч 17. Назарій Яремчук - Запроси мене у сни 18. Лілія Сандулеса, Іво Бобул - Берег любові 19. Софія Ротару - Тече вода 20. ВІА «Кобза» - Ти і я — одна сім’я 21. Тарас Петриненко - Україна
CD-2:
01. Елеонора Яроцька - Білі ночі 02. Олександр Таранець - Пісня про рушник 03. Дмитро Гнатюк - Пісня з полонини 04. Юрій Гуляєв - Києве мій 05. Дмитро Гнатюк - Два кольори 06. Микола Кондратюк - На долині туман 07. Костянтин Огнєвой - Кохана 08. Юлія Пашковська - Троянди на пероні 09. Дмитро Гнатюк - Летять, ніби чайки 10. Костянтин Огнєвой - Чорнобривці 11. Валентина Купріна - Не ти, мій коханий 12. Лідія Відаш - Казка гір 13. Ніна Матвієнко - Дикі гуси 14. ВІА «Чайка» - Чарівна скрипка 15. Олександр Таранець - Осіннє золото 16. Софія Ротару - Балада про скрипки 17. ВІА «Калина» - А ми удвох 18. Надія Пащенко, Назарій Яремчук - Водограй 19. Василь Зінкевич, Назарій Яремчук - Пісня буде поміж нас 20. Софія Ротару - Танго без відповіді 21. Василь Зінкевич - Скрипка грає 22. Тарас Петриненко - Пісня про пісню
Ссылка на Яндекс.Диск:
Доступно только для пользователей
НЕ БОГИ ГОРШКИ ОБЖИГАЮТ!
|
| |
|
|