| boikov | Дата: Четверг, 19.03.2020, 21:08 | Сообщение # 1 |
 Генерал-майор
Статус: Оффлайн
| Найкращі українські народні пісні (Золота колекція) (2008) (320 kbps)

Исполнитель: VA Альбом: Найкращі українські народні пісні (Золота колекція) Год выпуска: 2008 Стиль: Folklore Формат: mp3 Качество: 320 kbps Размер архива: 208,2 MB
Содержание:
01. Державна заслужена академічна капела бандуристів України - Розпрягайте, хлопці, коні 02. Любов Павленко, Поліський хор «Льонок» - Ой, у полі криниченька 03. Ансамбль «Чарівна» - Ой, у вишневому садочку 04. Тріо Маренич - Несе Галя воду 05. ВІА «Візерунки шляхів» - Била мене мати 06. Діана і Василь Матющенки - Ой, на горі калина 07. Раїса Кириченко - Ой, на горі два дубки 08. Хор Новоазовського БК - Ой, чорна я си, чорна 09. Людмила Маковецька, Олександр Трофимчук - Ой, дівчино, шумить гай 10. Державний український народний хор ім. Г.Верьовки - Туман яром 11. Володимир Зарков, Олександр Таранець - Їхав козак за Дунай 12. Костянтин Огнєвий - Ніч яка місячна 13. Валерій Буймістер - Чорнії брови, карії очі 14. Світлана Криворучко, Володимир Миркотан - Місяць на небі 15. Ніна Матвієнко - О, милий мій 16. Ніна Матвієнко, Валентина Хиценко, Хор ім. Г.Верьовки - Цвіте терен 17. Тріо «Либідь» - Зеленеє жито, зелене 18. Державна заслужена академічна капела бандуристів України - Сусідка 19. Віталій Поліщук, Геннадій Позняков, Поліський хор «Льонок» - Якби мені сивий кінь 20. Фольклорний ансамбль «Червона калина» - Як служив же у пана 21. Державна заслужена академічна капела бандуристів України - Ти казала, прийди, прийди 22. Олена Поляк, Федір Копинець, Закарпатський народний хор - Горіла сосна 23. Фольклорний ансамбль с. Дружба Бучацького р-ну Тернопільської обл. - Гречаники 24. Черкаський український народний хор - А мій милий чорнобривий 25. Жіноча група Черкаського українського народного хору - А я чорнява 26. Квартет «Явір» - Ой, чий то кінь стоїть 27. Микола Кондратюк - Гей, нуте хлопці 28. Державна заслужена академічна капела бандуристів України - Ой, Марічко, чичері 29. Хор Київської державної консерваторії - Щедрик

Ссылка на Яндекс.Диск:
Доступно только для пользователей
НЕ БОГИ ГОРШКИ ОБЖИГАЮТ!
|
| |
|
|